• Master og snart doktor tilknytta Opplevelser i nord

  Karin Wigger hadde tidlig tilknytning til Opplevelser i nord. Hun fikk reisestipend fra OiN for å gjøre feltarbeid til masteroppgaven. Nå skriver hun på doktorgraden sin, og det gjør hun også i tilknytning til Opplevelser i nord.

 • Fra Opplevelser i nord til opplevelser i sør

  Sølvi Solvoll skriver sin PhD i prosjektet Opplevelser i nord. Siste semester i 2015 bytta hun og hele familien ut snø og kulde i Bodø med sommer og varme på andre siden av jorda i Australia.

 • Nettverk og klynger som innovasjonsverktøy

  Nettverk og klynger er del av Norges innovasjons policy. Vi ser det blant annet ved satsningen på programmer for bedriftsnettverk, Arena og NCE i Innovasjon Norge.

 • Fremtidsverksted med OiN-forsker

  Andøys næringsliv var samlet til fremtidsverksted, hvor blant andre Hin Hourau Heemstra delte sin kunnskap om hvalsafari – og nye muligheter i bransjen.

 • Vi kondolerer

  Per Østergaard, professor II ved Handelshøgskolen Nord universitet og forsker på Opplevelser i Nord, døde natt til onsdag 6. april i Odense, Danmark. Han hadde sin hovedstilling ved Syddansk Universitet, Institutt for Marketing and Management. Per var engasjert på delprosjektet wp 2.4 ”Ordinære og ekstraordinære turistopplevelser” og var sentral i forskningsgruppens datainnsamling både på Svalbard og i Lofoten.

Viser fra 31 til 35, av 138 artikler

Opplevelser i nord
Postboks 1490
N-8049 Bodø
Norge

Besøk: Universitetsalleen 11
Tlf: +47 75 41 18 10
E-post nf@nforsk.no

Personvern

Finansiert av: